CORNER HOUSE

Value: £90,000
Client: Private
Status: Complete

Situated in north London this full house renovation and extension combines a delicate appreciation of light and resting connection between interior and garden space. This scheme places a single-storey contemporary extension. The building form is expressed with a simple reduced palette of materials; white stucco, polished white marble, oak and white washed complete scheme. A series of apertures are cut in to the simple mass shaping this corner slot, roof lights and pivot opening door. The scheme is intended to be open, free flowing internal living spaces.

 

"Working with Alter & Company was a fantastic experience. They are professional, approachable and always very helpful. We were extremely pleased with all his work and have since recommended him to friends with a large house build project."